preskoči na sadržaj

Osnovna škola Iver

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

 

DINAMIKA ŠKOLSKOG ZVONA 2022./23.
 
1., 5.-8. 
razredi
dinamika školskog zvona
2.-4.
razredi
1.
8.00
8.45 (doručak PB)
 
2.
8.50
9.35 (prehrana PN)
1.
3.
9.45
10.30 (prehrana RN)
2.
4.
10.40
11.25 (ručak PB)
3.
5.
11.30
12.15
4.
6.
12.20
13.05
5.
7.
13.10
13.55
6.
8.
14.00
14.45
 

 

Informacije o školskoj liječnici:

Biserka Labavić, dr. med., spec. školske medicine

e-mail: biserka.labavic@stampar.hr

Franka Leko, med. sestra

e-mail: franka.leko@stampar.hr

Služba za školsku i adolescentnu medicinu; Sesvete - Ninska 10

tel. 01/2007 - 294

Radno vrijeme:

PARNI DANI (8.00 - 12.00)

NEPARNI DANI (14.00 - 18.00)

Raspored vožnji školskog autobusa Dumovec – OŠ Iver
Dumovec     OŠ Iver
7.30
8.20
                      12.25
                      13.15
                      14.05
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 11. 2014.

Ukupno: 269499
Korisni linkovi

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svjetski dan srca
Autor: Manuela Marić, 16. 10. 2023.

Svjetski dan srca obilježava se 29. rujna s ciljem podizanja svijesti o kardiovaskularnim bolestima. Ovom se kampanjom želi potaknuti ljude da promijene sjedilački stil života.

Ovogodišnja tema Svjetskog dana glasi „Upoznaj srce, koristi srce“. Kampanja stavlja naglasak da prvo upoznamo svoje srce, jer volimo i štitimo ono što poznajemo. Kada znamo više, možemo bolje brinuti o srcu.
Učenici drugih razreda obilježili su Svjetski dan srca 28. 9. 2023. Naučili su kako je vrlo važno zdravo se hraniti, redovito vježbati, boraviti na otvorenom u prirodi te dovoljno spavati. Osluškivali su svoje srce te zapamtili broj otkucaja srca u minuti.

Na radionici su učenici izrađivali srca plastelinom te izložili radove u hodniku škole. Učenici su degustirali 100 % kakao koji miriše i ima boju poput čokolade, ali ne i okus. Gorči je. Zaključili smo da se u čokoladu zapravo stavlja puno više šećera kako bi bila slađa.

 

  

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju