« Travanj 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
1., 5.-8.
razredi
|
dinamika školskog zvona
|
2.-4.
razredi
|
|
1.
|
8.00
|
8.45 (doručak PB)
|
|
2.
|
8.50
|
9.35 (prehrana PN)
|
1.
|
3.
|
9.45
|
10.30 (prehrana RN)
|
2.
|
4.
|
10.40
|
11.25 (ručak PB)
|
3.
|
5.
|
11.30
|
12.15
|
4.
|
6.
|
12.20
|
13.05
|
5.
|
7.
|
13.10
|
13.55
|
6.
|
8.
|
14.00
|
14.45
|
|
Informacije o školskoj liječnici:
Biserka Labavić, dr. med., spec. školske medicine
e-mail: biserka.labavic@stampar.hr
Franka Leko, med. sestra
e-mail: franka.leko@stampar.hr
Služba za školsku i adolescentnu medicinu; Sesvete - Ninska 10
tel. 01/2007 - 294
Radno vrijeme:
PARNI DANI (8.00 - 12.00)
NEPARNI DANI (14.00 - 18.00)
NAPOMENA: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.
JELOVNIK 13.5. - 17.5.
13.5. |
ponedjeljak |
pileća cekin hrenovka u pecivu, cedevita, jagoda |
14.5. |
utorak |
sendvič s purećom i zelenom salatom, voće |
15.5. |
srijeda |
topli obrok - pureće bijelo meso u umaku s rižom, voće, kupus sapata |
16.5. |
četvrtak |
pšenični griz na mlijeku s čoko posipom, voće |
17.5. |
petak |
zvrk sa sirom i špinatom, jogurt, musli prutić s voćem i |
PRODUŽENI BORAVAK
|
MLIJEČNI OBROK |
RUČAK |
UŽINA |
ponedjeljak 13.5. |
namazi na miješanom kruhu, jagode |
gusto varivo od leće i ječma, slanutka i kobasice |
pileća hrenovka u pecivu |
utorak 14.5. |
sendvič s povrćem, šunkom, voće | goveđa juha, pečena svinjetina, krpice sa zeljem, kiseli krastavci | kompot ananas |
srijeda 15.5. |
kroasan marelica |
krem juha od cvjetače, rižoto od puretine, salata |
voće, musli zobeni, prupići |
četvrtak 16.5. |
griz na mlijeku, voće |
varivo s keljem i svinjetinom |
savitak vanilija, šumsko voće |
petak 17.5. | zvrk sir i špinat, jogurt | juha od rajčice, lignje s krumpirom, zelena salata |
Mcvites, integralni keksi |
Jelovnik sastavio: Milena Markoč, kuharica Kontrolirala: Lana Zelenika, tajnica Odobrila: Katarina Rajković, ravnateljica